Waarom ondernemen?

Op een dag trek je de conclusie: ik wil niet meer voor een baas werken. Ik wil werken voor klanten!

 

In 2014 startte ik mijn eigen onderneming.  En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Als webdesigner mag ik gepassioneerde ondernemers ontmoeten, met hen samenwerken en voor hen één van de meest cruciale marketing elementen bouwen: hun website!  Telkens weer een mooi traject!

 

Voor wie?

Voor gepassioneerde ondernemers. Ondernemers die eerlijk in het leven staan. Die elke dag voor hun klanten zorgen.  Ondernemers die op zoek zijn naar iemand die hen écht begrijpt en die dus écht luistert

Wat?

Zoals ik jaren lang in de IT-sector gedaan heb, zit ik ook nu weer tussen ‘computertaal’ en ‘gewone mensentaal’. Ik bouw een website die de onderneming toont zoals de warme ondernemer ze mij heeft doen kennen!

Waarom?

Omdat ik geloof in communicatie.

Communicatie van ondernemer naar klant via website, nieuwsbrief en sociale media.  En dat is iets wat niet elke ondernemer kan!

Maar ook communicatie tussen de ondernemer en de webdesigner.  Want daar loopt het helaas ook vaak spaak… Elk heeft zijn eigen wereld en zijn eigen taal.  Gelukkig begrijp ik beide werelden heel goed!

 

Ontvang GRATIS tips voor jouw Facebook, website en nieuwsbrief!

Maximum één keer per week en je kan altijd weer uitschrijven.

Alleen ga je sneller

Maar samen kom je verder

Ik werk graag samen met specialisten in hun vak.

  • De juiste fotograaf zorgt voor de beste foto’s voor jouw professionele website.
  • Een copywriter waakt over de juiste woorden
  • En dan is er natuurlijk nog Annabel Graphics. Zij heeft het ontwerp van mijn logo, huisstijl én deze website gemaakt. En dat deed ze zo goed, dat ik haar ook toevertrouw aan mijn klanten.

Het is fijn om als zelfstandige toch warme contacten te hebben! Eigenlijk zijn het mijn collega’s! Ze leggen de lat hoog, net als ik.

 

Leer me kennen!

Vind je het allemaal toch een beetje eng? Je weet niet goed wat je kan verwachten? Je weet niet of we op dezelfde golflengte zullen zitten?  Leer me dan gewoon even kennen!

  • Ik drink graag een kopje koffie of thee in een rustige taverne of bistro. Wil je me dus graag eerst beter leren kennen, dan spreken we af om iets te gaan drinken.
  • Je kan me ook ontmoeten op een Open Coffee. Een echte aanrader voor ondernemers! Stuur me even een mailtje om te vragen wanneer je me daar kan tegen komen.
  • Schrijf je in op mijn wekelijkse nieuwsbrief. Elke week schrijf ik een artikel boordevol nuttige informatie. Dingen waarmee je zelf aan de slag kan. In duidelijke taal.
  • Volg me op Facebook. Want ja, uiteraard zit ik ook met mijn bedrijf op Facebook!

Ontvang GRATIS tips voor jouw Facebook, website en nieuwsbrief!

Maximum één keer per week en je kan altijd weer uitschrijven.