Vi-Sendi

Vi-Sendi maakt prachtige objecten uit metaal.  Van een strakke balustrade tot een state-of-the-art zonnewering.  Marc heeft gouden handen en een groot hart, net zoals zijn vrouw Lydia.  Het was weerom een ontzettend fijn project om aan te werken!  Het zijn mensen die met veel passie hun beroep uitoefenen en voor elke klant tot het uiterste gaan.

Dankzij het vakkundige logo en huisstijl van Annabel Graphics,  werd het bovendien een heel stijlvolle website.

 

De passie van de metaalbewerker

Voor de home-pagina van Vi-Sendi hadden we een beeld nodig dat het allemaal omvatte: de precisie, de techniek, het exclusieve en de passie. Dat vonden we in deze prachtige foto. Marc werkt hier aan een schaal waar later fonteinen in geïnstalleerd zouden worden. Je kan ze nog steeds bewonderen op de Grote Markt in Lier.

vi-sendi

 

Elke project met liefde uitgevoerd

Wanneer je elk project met passie en liefde voor het vak uitvoert, is het moeilijk om een selectie te maken uit alle metaalconstructies die Marc al mocht begeleiden en uitvoeren.  De portfolio lijkt uitgebreid, maar weerspiegelt maar een fractie van de projecten die Vi-Sendi uit inox, staal of aluminium vervaardigde.

 

 

Het atelier van Vi-Sendi bevindt zich in Herentals. De website kan je hier terugvinden: https://vi-sendi.be/

Wil je ook een professionele website?

Maak vandaag een afspraak!

Wil je ook een professionele website?

Maak vandaag een afspraak!

Een afspraak is steeds vrijblijvend.